Workshops

Maak zelf de lekkerste vegan treats!

Dhana is gek op chocolade en koken met rauwe cacao, zonder geraffineerde suikers en natuurlijk compleet veganistisch. Wil je zelf ook leren om de lekkerste en mooiste traktaties te maken met alleen maar pure ingrediënten? Bekijk dan het actuele aanbod van Workshops by Dhana!

Online Live Workshops

iedere week een nieuw recept

  • Iedere zaterdag om 11.00

Raw Vegan Chocolate Bars

In 4 weken een chocolade master!
  • Leer hoe je 'gezonde' snickers, bounties en brownies maakt.

Raw Tea

Maak samen een gezonde high tea
  • 20 juni &
    4 juli!
Leuk als
groepsactiviteit!

Chocolade met Helende Kruiden

Live & Online 4 weekse cursus
  • Leer cacao te combineren met kruiden!
zomercursus

Groepen of workshop op locatie

Wil je een raw chocolade workshop doen als bedrijfsuitje of met een groep vriend(inn)en? Of heb je misschien een supervette locatie waar je graag een workshop wilt hosten? Dat kan natuurlijk! Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!

Raw Chocolate workshop

Raw Chocolate Online Live Workshops

Dhana geeft iedere zaterdag op 11.00 LIVE workshops op Facebook. Iedere week een nieuw recept waar je op gemakkelijk wijze de heerlijkste bonbons leert  maken.

Tijdens de live workshop kun je al je vragen stellen en ze worden direct beantwoord. Dus in plaats van ergens naar toe te moeten, kun je alles thuis doen en leer je alles stap voor stap. Je kunt per week instromen! Dhana legt alles rustig uit de workshops duren gemiddeld een uur. Deze workshops zijn perfect als je af en toe chocolade wilt leren maken, met je kids, nieuwe inspiratie wilt op chocoladegebied. Je kunt kiezen voor de workshop exclusief of inclusief ingrediënten. 
Zodat je nergens meer aan hoeft te denken!
De eerstvolgende workshop is: de Orangettes & Gevulde dadels op 23 mei.

Duur workshop

1 uur

Volgende workshop

zaterdag 11.00

Personen

1

Prijs

€ 12,50 / € 25, - p.p.

"Na de workshop heb ik elke week lekkere bonbons gemaakt!"

Online Lente Workshop

Vierweekse chocolade cursus

In de NIEUWE online & live cursus maken wij al het lekkere wat verboden is. We hebben het hier over snickers, bounties, nuts en brownies. Maar dan in de gezonde varianten, die ik moet zeggen, nog veel lekkerder zijn de de originele! Wij maken alles vrij van geraffineerde suikers, zuivel en gluten. Wij duiken in 4 weken in de wereld van cacao, noten, gezonde caramel, ongeraffineerde suikers, knapperige chocolade en nog veel meer! De lessen zijn online & live iedere zaterdag vanaf 6 juni. Je ontvangt een E-Book met de receptuur en heb toegang tot de speciale facebookpagina waar de workshops worden gehouden! De cursus is exclusief of inclusief ingredienten beschikbaar! Les 1: Brownie – Les 2: Snickers – Les 3: Toffee – Les 4 Bounty

Duur workshop

4x 45 - 90 minuten

Volgende workshop

6 juni 11.00

Personen

1

Prijs

€ 40,- / € 85,- p.p.

"Fantastische workshop, rustig begeleid en heel duidelijk!"

Raw Tea

Maak samen een gezonde high tea

Tijdens deze workshop gaan we een gezonde high tea maken!

We maken rauwe chocolade, worteltaart, avocadotaart, flapjacks, raw appeltaartje en nog meer chocolade! Maar ook hartige gerechten zoals pestorolletjes met courgette, tomatentapenade, je leert hoe je lijnzaadcrackers maakt en meer.

Na afloop gaan we even proeven en krijg je de rest mee naar huis! Een heerlijke workshop om nog lang van na te genieten!

Duur workshop

2,5 uren

Volgende workshop

4 juli @ Eemstuin

Personen

5-12 (groepen op verzoek)

Prijs

€ 42,50 p.p.

"Supergave locatie in de kas, dat is een grote toevoeging aan de workshop. We gebruikten de eetbare bloemen en kruiden uit de tuin!"

Raw Chocolate met Helende Kruiden

Maak chocolade met kruiden

In deze Live & Online combineren wij cacao met helende kruiden. Kruiden zijn al eeuwenoud bekend om hun medicinale eigenschappen. Ook cacao is al sinds duizenden jaren bekend al medicinale vrucht. Wij combineren beiden met elkaar tot heerlijke bonbons die vrij zijn van geraffineerde suikers, zuivel en gluten. Daarnaast wordt ook uitgelegd waar de kruiden goed voor zijn. Denk aan kruiden zoals lavendel, roosmarijn, cayenne, misschien zelfs brandnetel! Inclusief is een E-Book met alle informatie en receptuur. Alle Live & Online lessen worden gehouden op zaterdag 11.00. Ze duren ongeveer 60 minuten. 

Duur workshop

60 minuten

Volgende workshop

6 juli om 11.00

Personen

5-8 individueel

Prijs

€ 40,- /€ 85,-

"Geweldige workshop! Ik heb veel geleerd over kruiden en cacao en er ging een hele nieuwe wereld voor mij open!

Contact met Dhana

Heb je een vraag, tip of opmerking over de workshops,
of wil je weten wanneer de volgende workshop bij jou in de buurt is?
Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met Dhana Chocolate.